Flyer ontwerp Klei met Kleur

10 april 2019

Nieuwe flyer.

Voor Klei met Kleur heeft Studio Bodaan een mooi tweezijdig ontwerp gemaakt.

Meer informatie op de website van Klei met Kleur

Drie nieuwe etiketen voor Sweeler.

29 mei 2018
drie nieuwe biertjes van Sweeler bier

Drie nieuwe etiketen voor Sweeler zijn klaar.

(Wisper) Brögse Blond. Als het weer mee zit, zal de magie van de (Wisper) Brögse Blond u vangen.

Aelder Oer. Een bovengistend pils welke doet denken aan de tijd dat de Saksen voor het eerst hier hun kelken vulden met hun vers gebrouwen bier.

Boer'n trippel. Doordat er vergist wordt met een speciaal bovengist, blijft de volle Tripel smaak optimaal bewaard.


Deze drie lekkere brouwseltje zijn gebrouwen door de vereenigde Sweeler bierbrouwers. (Wisper) Brögse Blond, Aelder Oer en de Boer'n trippel zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke horeca en bij de Coop in Aalden.

Meer informatie Facebook Sweeler

Informatiebord Bloeiend Benneveld

24 mei 2018
informatiebord bloeiend benneveld

Studio Bodaan heeft voor de werkgroep "Bloeiend Benneveld" een informatiebord mogen ontwerpen. De werkgroep 'Bloeiend Benneveld' voert ecologisch bermbeheer uit. Door maaien en het maaisel af te voeren verschraalt de berm. Er ontstaat meer variatie in de vegetatie. De berm wordt bloemenrijk. Dit is een aantrekkelijke leefomgeving voor (wilde) bijen, vlinders en andere insecten. De zaden en insecten zijn weer een waardevolle voedselbron voor vogels. Tijdens de nationale zaaidag zondag 22 april jongstleden zijn de bermen door vrijwilligers ingezaaid.

Informatie Bloeiend Benneveld.

Wow, dit is leuk!

12 maart 2018
uitnodiging leef 2018

Wow, één van mijn geboortekaart ontwerpen staat in de picture bij Pinterest! Wat is dit gaaf. Dit geboortekaartje bestaat uit een combinatie van een krijttekening met digitaal bewerkte foto’s. Je kunt dit stoere geboortekaartje trouwens bestellen via Kaartje 2 go. Via deze link kom je bij het geboortekaartje

Lentefair LEEF 5 en 6 mei 2018.

8 maart 2018
uitnodiging leef 2018

Noteer in je agenda Lentefair LEEF 5 en 6 mei 2018. De sfeervolle lentefair LEEF wordt voor de zesde keer gehouden op de camping"de Knieplanden" te Zweeloo. Verschillende standhouders werken mee aan deze sfeervolle fair, welke zaterdag 5 mei wordt gehouden van 11.00 tot 18.00 uur en zondag 6 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Komen jullie ook? Toegang is 5 euro.

Wanneer: Zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018

Aanvang: Beide dagen om 11.00 uur

Waar: Camping"de Knieplanden", Zweeloo

 

Foto's zijn gemaakt door Nitimi Fotografie -Sabine van der Leek)

Nieuw Carbidbier van Sweeler!

1 januari 2018
carbid bier van Sweeler

Met een enorme knal lanceert de vereenigde Sweeler bierbrouwers een nieuw gelegenheidsbier genaamd "Carbidbier". Voor deze Tripel heb je een flinke dosis lef nodig want hij heeft een alcoholpercentage van 8,7%. Er staat niet voor niks op het etiket, doe kalm an!

Informatie Facebook Sweeler

Nieuw Sweeler pils ontwerp erbij!

30 april 2017
verzameling sweeler bier

Het nieuwe etiket van Sweeler is klaar. De naam van dit voorjaars bier is "De Bennevelder Veurjaorsbock" Een lekker brouwseltje van de vereenigde Sweeler bierbrouwers. De Bennevelder Veurjaorsbock van Sweeler is verkrijgbaar bij de plaatselijke horeca en op de lentefair Leef op 6 en 7 mei aanstaande.

Informatie Facebook Sweeler

Lentefair LEEF 6 en 7 mei 2017.

20 april 2017
Posters Lentefair Leef 2016

Noteer in je agenda Lentefair LEEF 6 en 7 mei 2017. De sfeervolle lentefair LEEF wordt voor de vijfde keer gehouden op de camping"de Knieplanden" te Zweeloo. Verschillende standhouders werken mee aan deze sfeervolle fair, welke zaterdag 6 mei wordt gehouden van 14.00 tot 21.00 uur en zondag 7 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Komen jullie ook? Toegang is 5 euro.

Wanneer: Zaterdag 6 en zondag 7 april 2017

Aanvang: Zaterdag om 14.00 uur en zondag om 11.00 uur

Waar: Camping"de Knieplanden", Zweeloo

Nieuws over de kaartjes van Studio Bodaan

30 mei 2016

Vanaf heden zijn de kaarten van Studio Bodaan te koop bij Kaartje2go.

Je kunt al mijn kaartjes eenvoudig zelf aanpassen en van je eigen teksten voorzien. Al deze kaartjes hebben een voorbeeld tekst met een voorgestelde lettertype en tekstkleur.


Hieronder zie je de populairste kaarten van dit moment.


Lentefair LEEF 23 en 24 april 2016.

15 april 2016
Posters Lentefair Leef 2016

Noteer in je agenda Lentefair LEEF 23 en 24 april 2016. De sfeervolle lentefair LEEF wordt voor de vierde keer gehouden dit jaar niet in de idyllische Hof van Prinsen maar op de camping"de Knieplanden" te Zweeloo. Verschillende standhouders werken mee aan deze sfeervolle fair, welke zaterdag 23 april wordt gehouden van 14.00 tot 21.00 uur en zondag 24 april van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de Lentefair LEEF fair zal Studio Bodaan ook aanwezig zijn. Komen jullie ook? Toegang is 5 euro.

Wanneer: Zaterdag 23 en zondag 24 april 2016

Aanvang: zaterdag om 14.00 uur en zondag om 11.00 uur

Waar: Camping"de Knieplanden", Zweeloo

Logo ontwerp voor Cocky Regeling

14 januari 2016
Logo voor medisch pedicure Cocky Regeling

Voor Medisch Pedicure Cocky Regeling mocht Studio Bodaan een logo ontwerpen. Cocky wou graag de voeten en de kleur paars in het logo terug laten komen. Omdat Cocky een Medisch Pedicure is heb ik een kruis toegevoegd in een kleurverloop en dit is het resultaat.

Gedichtenbundel dichterbij Zweeloo

Gedichtenbundel Dichterbij Zweeloo

22 november 2015

Vandaag was het zover, de presentatie van de gedichtenbundel Dichterbij Zweeloo. Tijdens de goedbezochte boekpresentatie waren er enkele voordrachten door verschillende dichters en werden de aanwezigen meegenomen door een reis door het voormalig gemeente Zweeloo. Een reis die u ook niet mag missen. De achtergrondmuziek werd verzorgt door Ensemble Aquilone. Vanaf morgen is deze gedichtenbundel te koop bij o.a.: TIP Tourist Info Aalden, Coop Weggen, Drogisterij Hollander, KunstenaarsHerberg Zweeloo. Op de foto zie je de overhandiging van de gedichtenbundel door Jan Warmolts aan Harry Been. Harry Been heeft een mooi persoonlijk voorwoord geschreven voor deze gedichtenbundel.

Bekijk de foto van de overhandiging hier

Herfst geboortekaartjes uit de collectie dieren van Kaartje van Studio Bodaan

Herfst geboortekaartjes bij Kaartje van Studio Bodaan!

20 september 2015

De herfst begint in stijl met drie vrolijke herfst geboortekaartjes uit de collectie dieren van Kaartje van Studio Bodaan. De drie herfst geboortekaartjes hebben prachtige herfst tinten en de herfstsfeer wordt weergegeven met zwevende bladeren, paddenstoelen, pompoenen en kastanjes.

Bekijk ze alvast online op Kaartje van Studio Bodaan

Nieuwe geboortekaartjes uit de collectie vogeltjes van Kaartje van Studio Bodaan

Nieuwe geboortekaartjes bij Kaartje van Studio Bodaan!

12 augustus 2015

Drie nieuwe vrolijke geboortekaartjes uit de collectie vogeltjes van Kaartje van Studio Bodaan. Bekijk ze alvast online op Kaartje van Studio Bodaan

kraampje van kaartje van Studio Bodaan

Zweelermarkt 7 en 8 juli 2015

24 juni 2015

Het is bijna zover en dan sta ik met mijn kaartjes dinsdag en woensdag op de Zweelermarkt. Toegang is gratis. Voor meer informatie ga je naar de facebook pagina van Stichting Zweelermarkt

Geboortekaarten collectie buromac

Nieuwe boek met geboortekaartjes van Buromac is binnen!

11 juni 2015

De nieuwste trendy designs naast de vertrouwde traditionele kaartjes. Bekijk ze alvast online op Kaartje van Studio Bodaan

Trouwkaart voor Jurriën en Ilona

Trouwkaart voor Jurriën en Ilona.

1 juni 2015

Voor Jurriën en Ilona heeft Kaartje van Studio Bodaan samen met - Make a Journey - van Annika van Veen, deze mooie trouwkaart ontworpen.

Zijn jullie ook op zoek naar een originele trouwkaart voor jullie huwelijk? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vernieuwde visitekaartje Heiko Tent

Nieuw visitekaartje voor Heiko Tent is klaar.

14 mei 2015

Heiko Tent uit Aalden in Drenthe is uw adres voor catering, barbecues, hapjesschalen en partytenten verhuur.

Bent u ook toe aan een nieuw fris visitekaartje voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met mij op te nemen.

Visitekaartje Ave Munde

logo en visitekaartje ontwerp klaar voor Ave Munde

30 april 2015

Voor Ave Munde mocht Studio Bodaan het logo en visitekaartje ontwerpen.

Ave Munde biedt u oplossingen aan voor uw (internationale) evenement zoals: Begeleiding en advies, event management, VIP hospitality, interim management, project management en proces verbetering.

Posters Lentefair Leef 2015

Lentefair LEEF 25 en 26 april 2015.

13 april 2015

Noteer in je agenda Lentefair LEEF 25 en 26 april 2015. De sfeervolle lentefair LEEF wordt voor de derde keer gehouden in de idyllische Hof van Prinsen aan de Hoofdstraat te Zweeloo. Meer dan tachtig standhouders werken mee aan deze sfeervolle fair, welke dagelijks wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. Komen jullie ook? Toegang is 4 euro.

Wanneer: Zaterdag 25 en zondag 26 april 2015

Aanvang: 10.00 uur

Waar: Hof van Prinsen, Zweeloo

about

Ladies Event Aalden

25 januari 2015

Studio Bodaan staat met haar trouw- en geboortekaarten op de LADIES EVENT in Aalden. Voor alle dames jong en oud is er vrijdagavond 13 februari a.s. in Aalden een Ladies Event. Gezellig met een hapje en een drankje, modeshow, massages, wellness, woondecoraties en nog veel meer.
Kom je ook? Toegang is gratis.

Wanneer: Vrijdag 13 februari 2015

Aanvang: 20.00 uur

Waar: Pannenkoekboerderij ‘t Hoes van Hol-An, Oud Aalden 11

about

Daar staat hij dan!

17 januari 2015

Voor Zuinig Wonen mocht Studio Bodaan dit spandoek ontwerpen van 2 bij 3 meter en vandaag was het zover. Het spandoek is geplaatst.

about

Voorbereiding lentefair LEEF

10 januari 2015

Bezig met de voorbereiding van een poster ontwerp voor LEEF fair 2015; deze wordt gehouden op 25 & 26 april. Binnenkort meer...